Vis jij in de juiste vijver? Met jobmarketing wel.

Open jij een nieuwe vestiging met je bedrijf als er rondom al veel concurrenten zijn? Neen. Waarom plaats jij je vacatures dan (enkel) op plaatsen waar jouw concullega's zijn. Stop met het vissen in dezelfde vijver en vergroot de kans tot succesvolle aanwervingen door recruitment marketing.

Als werkgever is het tegenwoordig van cruciaal belang om de juiste kandidaten aan te trekken voor je vacatures. Met behulp van effectieve jobmarketing kan je ervoor zorgen dat jouw vacatures worden gevonden door de juiste mensen op het juiste moment.

Image
Deze bedrijven gebruikten al Vacatureboost

Ons zelfgemaakt vacaturemarketing recept

Juiste doelgroep
Het basisingrediënt is de doelgroep. Op basis van verschillende criteria, zoals de functie-eisen, regio en het type kandidaat dat je zoekt, stellen wij een targeting op.
Juiste kanalen
We kiezen de juiste kanalen om jouw vacatures te promoten op basis van jouw doelgroep, soortgelijke campagnes en de beschikbare budgetten.
Juiste beeld
Met een wervende vacaturetekst en een beeld dat aanspreekt, zorgt Vacatureboost dat jouw vacature eruit springt om potentiële kandidaten aan te trekken.
Juiste kandidaat
Dankzij onze jarenlange ervaring met jobmarketing weten wij hoe we de juiste kandidaat kunnen aantrekken. Dit doen we door een effectieve combinatie van gerichte targeting, de juiste kanalen en een aansprekend beeld.

Voor welke vacature halen wij onze kookkunsten boven?

Heb je graag wat meer informatie over onze aanpak? Vul deze gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Campagnemanagement

Wij werken datagedreven

Onze datagedreven aanpak zorgt ervoor dat campagnes op basis van echte cijfers geoptimaliseerd worden. Dus niet op buikgevoel, maar echte resultaten. Jouw socialemediamarketing zal er dus alleen maar beter op worden.

Een team vol specialisten

Om verder te gaan op ons recept: ons team zit écht vol met chef-koks. Onze socialemedia-experts zijn kunstenaars in het bereiken van de juiste kandidaten. Onze grafisch ontwerpers en copywriters zijn een krak in het aantrekken van de ideale sollicitanten door gebruik te maken van sterk beeldmateriaal en activerende teksten.

Alle inzichten op een rijtje

De combinatie van een gedreven team en optimalisaties aan de hand van vastgestelde cijfers en data, zorgt voor unieke inzichten. Leer je potentiële kandidaten kennen voor ze op gesprek komen.