Toon je ware aard dankzij een
werkbij-website

Tegenwoordig kiezen we niet enkel voor een job of functie als we gaan solliciteren, maar voor het hele bedrijf. Google maakt het heel wat makkelijker om het nodige onderzoek te doen. Zou je niet liever het beeld van je bedrijf zelf sturen in plaats van het volledig over te laten aan de mening van wildvreemden. Met een werken-bij website creëer je een beeld van je bedrijf, de werksfeer en de waarden en normen die je bedrijf uitdraagt. Van een sterk werkgeversmerk gesproken.

Jouw werkenbij-website met...

Activerende teksten
Op je pagina terechtkomen is één ding, je websitebezoekers aanzetten tot solliciteren iets helemaal anders. Zorg dus voor teksten die aanzetten tot actie.
Afbeeldingen die je doen stoppen met scrollen
Als potentiële kandidaten je website scannen, zullen vooral foto’s opvallen. Kies dus voor afbeeldingen die overtuigen en zin geven om bij jullie te werken.
Verhalen van medewerkers over het reilen en zeilen van je bedrijf
Je kan zelf het beeld van je bedrijf wat creëren, maar het zorgt vaak niet voor de geloofwaardigheid die je wenst. Voor een correct beeld van je organisatie, voeg je best nog waarheidsgetrouwe verhalen van je medewerkers toe.
Teksten die zorgen dat je gevonden wordt
Een sterk werkgeversmerk is een goed begin, maar mogelijk sollicitanten moeten je natuurlijk ook kunnen vinden. Met de juiste zoekwoorden en sterke SEO word jij gezien in zoekmachines als Google en Bing.
Aantrekkelijke USP’s
Waarom zouden sollicitanten voor jouw bedrijf moeten kiezen, en niet voor dat van je concurrent? Wat kan jij hen bieden dat een ander niet kan? Zet deze voordelen extra in de verf, want ze kunnen heel overtuigend werken.

Doordachte Employer branding? Je website staat klaar in vier simpele stappen:

1. Weet wie je bent, waarvoor je staat en wat je onderscheidt van de anderen
2. Wij gaan aan de slag en creëren een eerste zicht op je nieuwe website
3. Onze copywriter en websitebouwer werken je website tot in de puntjes uit
4. Na jullie feedback zetten we de goedgekeurde versie online en kan de instroom aan kandidaten beginnen

Voor welke vacature halen wij onze schrijfskills boven?

Heb je graag wat meer informatie over onze aanpak? Vul deze gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.